Vivèse Senso Duo olaj: Természetes módszer az erős és egészséges hajakért

Vivèse Senso Duo olaj: Természetes módszer az erős és egészséges hajakért

vivese senso duo oil - A hajhullás normális fázis a haj fejlődésében. De mit tehetünk akkor, amikor a haj túl nagy mennyiségben hullik ki? Hogy lehet megelőzni a teljes kopaszodást?

A hajhullás elsősorban a férfiakat érinti, de egyre gyakrabban panaszkodnak rá a nők is. A kopaszodást számos tényező befolyásolja, többek között a nem megfelelő táplálkozás, az állandó stressz, és más betegségek. Nők esetében a haj túlzott irritációja is gyakori problémaforrás (szárítás. Egyenesítés, lakkozás, festés).

vivèse senso duo oil vélemények, ára, rendelés, használata

A hajhullás megelőzéséhez és az erős, buja frizurához a megfelelő vitaminokkal, ásványi anyagokkal és zápanyagokkal kell ellátnunk szervezetünket. Nemrég került forgalomba a Vivèse Senso Duo oil olaj, ami kétfázisú formulájának segítségével biztosítja a buja, sűrű hajat. Egyedülálló hatékonyságát az aktív hatóanyagokban gazdag, különleges összetételének köszönheti. Ilyenek többek között: bajkáli scutellaria, koffein, kamélia kivonat, szójacsíra és búzacsíra kivonat, valamint arginin, tökmag olaj, és kókuszolaj.

A bajkáli scutellaria javítja a fejbőr mikrokeringését, serkenti a hajgyókeret, ami több építőanyagot kezd termelni a haj számára. Növeli az őssejtek energiaellátását, és visszaállítja a fejbőr természetes egyensúlyát.

A koffein serkenti a hajhagymákat, aktivizálja ezáltal növekedésüket. Ráadásul blokkolja a kopaszodásért felelős hormon kiválasztását.

vivèse senso duo oil vélemények, ára, rendelés, használata - lásd itt

A kamélia kivonat védi a hajat a korai öregedéstől, és a szerkezetét roncsoló mechanizmusoktól. A szója- és búzacsíra kivonatok a haj fejlődéséhez és növekedéshez nélkülözhetetlen cukrot juttatnak a szőrtüszőkbe.

Az arginin összehúzza a hajszálereket a fejbőrön, ami jótékony hatással van a keringésre, a szőrtüszők vérellátására, ezáltal képes lesz több keratint termelni (ez a haj fő alkotóanyaga).

A rózsamag olaj, tökmag olaj és kókuszolaj mikroelemek, A, E és C-vitaminok, valamint telítetlen zsírsavak gazdag forrásai. Szerepet játszanak a haj revitalizációjában, egyenletessé teszik felszínét, visszaadva ezzel a haj természetes ragyogását.

 

 

A Vivèse Senso Duo oil használata meglepően egyszerű: az olajat a fejbőrbe kell dörzsölni, és éjszakára rajta hagyni, majd reggel lemosni. Ezt hetente legalább 3 alkalommal végezzük el, néhány hónapon keresztül. Alkalmazása nem csak a hajhullást szünteti meg, hanem visszaadja annak egészséges külsejét is.

Senso Duo
FIGYELEM: A SENSO DUO hajhullás elleni szérum hivatalos forgalmazója korlátozott ideig olvasóink számára különleges ajánlattal rendelkezik: 100%-os pénzvisszafizetési garancia érvényes az adott hajhullást megállító kezelésre abban az esetben, ha az nem felel meg az elvárásainknak
Az akció eddig tart:
Mivel a termék korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre, az akció ideje korlátozott