Skinetrin: a Te fegyvered a bőrgomba ellen

Skinetrin: a Te fegyvered a bőrgomba ellen

Visszatérő bőrgombától szenvedsz? Ismerj meg egy új étrend-kiegészítőt, ami segítségedre lesz megszabadulni a gombától!

A bőrgomba egy igen kellemetlen betegség, ami mindannyiunkat elérhet. A gombák szeretik a legyengült, védtelen szervezetet megtámadni, ezért fontos, hogy ne feledkezzünk meg a vitaminok és ásványi anyagok pótlásáról. A bőrgomba könnyen terjed, főleg olyan nyilvános helyeken mint a strandok, fürdők, mosdók, fodrászatok és kozmetikai szalonok. Habár ritkán kerülnek szóba, a gombás fertőzések sokszor antibiotikumos kezelést igényelnek.


Hogy gyógyítható hatékonyan a bőrgomba?

Ha meg akarunk szabadulni ettől a problémától, általában külsőleg alkalmazható készítményekhez nyúlunk, melyek feladata a bőrön kifejlődött gombák elpusztítása. Gyakran azonban az ilyen kezelések még kevésnek bizonyulnak, hogy a szervezet legyőzhesse a gombát, elsősorban belülről kell támogatni.

Erre a célra a Skinetrin (http://www.skinetrin.hu/) laporatórium specialistái kidolgoztak egy különleges formulát, aminek erejét a természetes összetevői biztosítják. Segítségével a szervezet felveheti a harcot a gombás fertőzésekkel szemben. A Skinetrin összetevői között megtaláljuk a bőr számára különösen fontos kollagént, ami eredményesen blokkolja a gombák, baktériumok és vírusok fejlődését. A kollagén másik áldásos tulajdonsága, hogy belülről, mélyen tisztítja a bőrt, gyorsítja a sebek gyógyulását, valamint egyenletes árnyalatot biztosít a bőrnek. Tulajdonságai révén megakadályozza, hogy a gombák a bőr mélyebb rétegeiben is terjedjenek, ezáltal enyhíti a fertőzés kellemetlen tüneteit is. A kollagén felgyorsítja a bőr regenerálódását és javítja vérellátását.

A Skinetrinben megtalálható másik kulcsfontosságú összetevő, a niacin. Ez a vegyület képes gátat vetni a gombás fertőzés terjedésének. Ezt azzal éri el, hogy hatékonyan semlegesíti a HST3 enzim kiválasztását, amely enzim nélkül a gombák sem maradnak életben a szervezetben. A Skinetrin készítményben felhasznált niacin biztosítja, hogy visszanyerhetjük bőrünk és körmeink egészséges állapotát

A visszatérő bőrgomba leküzdéséhez rengeteg C-vitaminra lesz szükségünk. A Skinetrinben az ideális koncentráció található ebből a vitaminból. Ennek köszönhetően képes szembeszállni a különböző baktérium törzsekkel, valamint legyengíti az élesztőgomba sejtjeit, majd elpusztítja azokat. Ráadásul az aszkorbinsav gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, enyhíti a kellemetlen viszketést és égető érzést, ellenállóbbá teszi a szervezetet a fertőzés visszatérésével szemben.

 

 

Skinetrin – a legjobb a gomba elleni harcban

A Skinetrin étrend-kiegészítő az egyetlen olyan készítmény kereskedelmi forgalomban, ami természetes módon, belülről veszi fel a harcot a gombás fertőzéssel. Ha eleged van már a visszatérő problémákból, adj esélyt magadnak. Próbáld ki a Skinetrint!