Segítségre van szükséged a fogyáshoz? Válaszd a klorogénsavat és CGA800!

Segítségre van szükséged a fogyáshoz? Válaszd a klorogénsavat és CGA800!

A fogyás nem egy könnyű folyamat, melynek eredményét már néhány nappal a kemény erőfeszítéseink után észrevehetjük. Hogy ez ne vegye el a kedvünket és ne adjuk fel, érdemes segítséghez folyamodnunk – étrend-kiegészítőkhöz. Az egyik ilyen a CGA800.

A klorogénsav (chlorogenic acid, röviden CGA) egy természetes vegyület, ami az olyan növényekben található meg mint: articsóka, csalán és szárított szilva. A leggazdagabb természetes forrása mégis a kávébab – ez szolgál a CGA800 étrend-kiegészítő alapjául.

 

Hogy működik a klorogénsav?

A CGA – a diétázó személy szempontjából – tulajdonsága az, hogy jótékony hatással van a szervezet glükóz anyagcseréjére, ezzel gátolja cukor felszívódását. Ez azt jelenti, hogy a szervezetben kevesebb zsír rakódik le, az elfogyasztott étel hosszabb időre nyújt teltségérzetet. A klorogénsav másik szintén fontos előnye antioxidáns és méregtelenítő tulajdonsága – a CGA rendszeres fogyasztásával megszabadulhatunk a toxinoktól, ami nem csak a jobb közérzetünket garantálja, hanem javítja anyagcserénk állapotát, gyorsítja a zsírégetést és csökkenti a narancsbőrt. Nem szabad elfeledkeznünk a klorogénsav antibakteriális működéséről – igazi előnyös „mellékhatása” a klorogénsav tartalmú étrend-kiegészítők fogyasztásának a védelem amit biztosít egyes betegségekkel szemben.

 

CGA800 – A klorogénsav legjobb forrása

Hogy biztosak lehessünk egy adott készítmény hatékonyságában, meg kell győződnünk annak valós klorogénsav tartalmáról. Olyan étrend-kiegészítőt kell választanunk, ami magas koncentrációban tartalmaz klorogénsavat viszont nincsenek benne a szervezetre akár károsnak is bizonyuló egyéb segédanyagok. A CGA800 ilyen étrend-kiegészítő, melyet kizárólag zöld kávébabból hoztak létre. Ez azt jelenti, hogy használata 100%-ban biztonságos, bárki számára ajánlott, függetlenül a leadandó kilók számától.

Ami fontos, hogy a zöld kávé tartalmú étrend-kiegészítők közül a CGA800 klorogénsav koncentrációja a legmagasabb – ez garantálja a látványos eredményt már néhány hetes használat után.