Saint Legiere: A szépség Neked is jár

Saint Legiere: A szépség Neked is jár

Habár a szervezet öregedése egy természetes folyamat, ami mindannyiunkat érint, még nem muszáj tétlenül megadni magunkat neki. Az esztétikai gyógyászat innovatív eredményeinek hála, ma már könnyedén megállíthatjuk az idő múlásának nyomait.

A bőr öregedéséért számos tényező felelős lehet – közülük néhányra nem lehetünk hatással (ezek az örökölt genetikai jegyek), másokra – legalábbis elméletileg (ilyen a stressz, a dohányzás, táplálkozás, fizikai aktivitás ) – annál inkább. Sajnos, még ha sikerül is a legtöbbet kiiktatnunk, és törekszünk az egészséges életmód szabályait betartani, előbb vagy utóbb a feltartóztathatatlan idő nyomot hagy az arcunkon és nyakunkon, ráncok formájában. A folyamatot fel lehet tartóztatni, de ehhez azonban ellenőrzött, megbízható segítségre van szükségünk. Ezt nyújtják a legmagasabb minőséget képviselő anty-aging kozmetikumok.

A modern nők elvárásainak megfelelően hozták létre a Saint Legiere krémet. A márka svájci gyártója a új megoldások felkutatására specializálódott, melyekkel a lehető legtovább megőrizhető a gyönyörű, fiatalos bőr. Az az innovatív kozmetikum több mint 30 különleges összetevő erejét egyesíti, mindez együttesen felelős a gyorsan elérhető, látványos eredményekért. Ilyenek többek között:

  • édes vadrózsa kivonat - erős antioxidáns hatású, táplálja és regenerálja a bőr legmélyebb rétegét,

  • aranykolloid - serkenti az elasztin- és kollagéntermelést (a bőr rugalmasságát meghatározó anyagok) valamint javítja az aktív hatóanyagok felszívódását,

  • tengeri alga- mélyen hidratálja és kisimítja a bőrt,

  • hialuronsav- kitölti a már meglévő ráncokat, és megelőzi az újabbak kialakulását,

  • C- és E-vitaminok- erősítik és regenerálják a bőrt, egyenletes árnyalatot biztosítva neki,

  • panthenol- bársonyosan puhává varázsolja a bőrt, és segíti regenerálódását,

  • továbbá AutréAbsorb, argánfamag-kivonat, aloé, borágó és számos más komplex összetevő.

 

 

A krém összetételének kidolgozásához különleges technológiát használtak fel, ezáltal a kozmetikum tökéletesen illeszkedik minden bőrtípushoz. Ami még fontosabb – minden korosztály számára használható. Kiváló hidratáló és bőrvilágosító képessége nagyszerű alapot képez a sminkek alá is. Mindezen tulajdonságainak köszönhetően a Saint Legiere a legjobb választás, minden nőnek.