Hallu Motion – szabadulj meg a bütyköktől gyorsan és fájdalommentesen

Hallu Motion – szabadulj meg a bütyköktől gyorsan és fájdalommentesen

Olyan módszert keresel bütykeid eltüntetésére, amelyet már teszteltek és biztonságos is? Szeretnél elfeledkezni a kellemetlen fájdalomról és szeretnéd, ha lábfejed természetesen nézne ki? Próbáld ki a Hallu Motion korrekciós eszközt!

Hogyan működik?

A Hallu Motion természetes módon egyenesíti ki elferdült lábujjadat. Fő összetevője az ortopéd műanyag, amely erős korrigáló hatással bír. Ennek a rugalmas összetevőnek a felhasználásával a korrektor felveszi a lábad alakját és annak méretéhez is igazodik. Mivel a korrektort pontosan arra a területre kell felhelyezni, ahol a deformáció kialakult, gyors és hosszan tartó eredményt érhetünk el. A deformáció fokozatos visszafejlődésével a Hallu Motion csökkenti a duzzanatot, és a nagylábujj elformálódása körüli elváltozásokat, megelőzi a csont további eldeformálódását. Ezen felül javul a lábfej vérkeringése, megszűnik a fájdalom és a járás is kényelmesebb lesz.

 

Hogyan használjuk?

A korrekciós eszközt egész nap lehet viselni, attól függetlenül, hogy épp abban a pillanatban mit csinálunk. Ahhoz, hogy fel tudjuk helyezni a lábfejünkre, meg kell lazítani a tépőzárat, majd be kell állítani olyan helyzetbe, hogy a korrektor első része a nagylábujj belső felénél legyen. A szivacsos rész az eldeformálódott részre kell hogy kerüljön. A talpon található csíkot a talp köré kell tekerni, átvinni felül, végül pedig a kampóval beakasztani. A csíknak nyomnia kell a nagylábujjat, stabilan kell tartania a lábfejet. A viselése közben érdemes egyre szorosabbra húznunk. Amennyiben járás közben használata kissé kényelmetlen, az azt jelenti, hogy megfelelően helyeztük fel a korrektort. Azonban nem nyomhat annyira, hogy nehezítse a mozgást.

Ne feledjük, hogy a Hallu Motion 18 éven aluliak, cukorbetegek és azok, akik érrendszeri gondokkal küzdenek, nem használhatják.

 

 

Miért éri meg?

A Hallu Motion a sebészi műtétek alternatívájaként szolgál. A sebészeti műtéteket csak akkor ajánlják, ha az elváltozás igen nagynak mondható. Ez a módszer azonban teljesen biztonságos, a vele járó eredményeket tudományos kutatások bizonyítják. 14 napos használat után megszűnik a szorító érzés, a fájdalom és az elváltozások, amelyek a nagylábujj elferdülése során alakultak ki. A bütykök már egy hónap elteltével elkezdenek eltűnni, az ízületek 80%-kal erősebbek lesznek. A korrektort a nap bármely időszakában használhatjuk, bármilyen lábbeli viselése esetén is. Ez egy olyan mindenkinek segítséget nyújtó módszer, amelyet ortopédusok, és podológia szakemberei ajánlanak. Áttörő működéséről már több ezer elégedett ügyfél számolt be!