Forskolin – az eredményes fogyás és egészség receptje

Forskolin – az eredményes fogyás és egészség receptje

Fogyás drasztikus diéta és szigorú étrend betartása nélkül? Erre is van lehetőség! A Forskolin kapszulák segítségével már 48 óra alatt csökkenhet a súlyod, rögtön az első kapszula bevételétől számítva.

Hogy lehetséges ez? A Forskolin egy teljesen természetes készítmény, amit az indiai csalánból (coleus forskohli) állítanak elő - ez az ajakosvirágúak rendjébe tartozó növény (ilyen a bazsalikom, citromfű, menta, kakukkfű és oregánó) a mérsékelt és szubtrópusi éghajlatot kedveli, valamint Indiai, Burma, Thaiföld egyes vidékein őshonos. Fő hatóanyaga a forskolina: ez az anyag bizonyítottan hatással van a zsírszövet állapotára. Fogyasztó képességén kívül számos egyéb jótékony tulajdonsággal is rendelkezik: erősíti a keringési rendszert, segíti a máj munkáját, javítja az anyagcserét és a szervezet hormonháztartását, szabályozza a pajzsmirigy inzulintermelését, miáltal képes megelőzni a cukorbetegség kialakulását.


A Forskolin kapszulák három fázisban hatnak:

  • csökkentik az étvágyat

  • energiát adnak

  • automatikusan fogyasztanak.

 

Használd ezt a linket, a kézbesítés INGYENES

 

Segítségükkel nem kell észben tartanod a szigorú diétát – a zsírcsökkenés szinte a Te hozzájárulásod nélkül megy végbe! Jelentős túlsúly esetén leadhatsz a derekadból 15 cm-t, a hasadból 12 cm-t, a fenekedből és csípődből 10 és a combodból 7 cm-t. Ilyen eredmény várható az indiai csalán optimális fogyasztása mellett – minden kapszula 400 mg tiszta kivonatot tartalmaz ebből az értékes hatóanyagból. Mi több, ez a fogyasztó készítmény teljes mértékben biztonságos, nincs káros mellékhatása. Egyedülálló súlycsökkentő képessége tudományosan és a Forskolint használók tapasztalatai alapján is bizonyított.